loading

info@meetujewelry.com    +86-18926100382/+86-19924762940

The Central Storm Of Fashion Checkerboard smykkedesign

Ternet print har altid været i stil og kommer på markedet i forskellige former fra sommerklar gingham til old school plaid  Skakternbræt  er måske ikke et nyt print, det er blevet forkæmpet af mærker som Vans i lang tid, men det tager bestemt modescenen med storm som aldrig før Om vinteren så vi pelsfrakker i trykket, og nu håndtasker og tilbehør. Det var endda et centralt punkt i udklædningen af ​​Netflixs populære serie  Dronningens Gambit  (vel i hendes tilfælde, skakbræt), så der var endnu mere grund til at tilføje hypen 

Mens visse printtrends falmer så hurtigere, som du kan få fingrene i dem, er dette bestemt ikke tilfældet med skakternet. Det er en ren og klassisk grafik, der blev populær i interiøret i  19 60'erne og 197 0s , så når du tager noget, der har en historisk kontekst og sætter et moderigtigt twist på det for at gøre det relevant for dagens publikum, vil det helt sikkert få tonsvis af kærlighed. Mærker som Paloma Wool, Sandy Liang og Holiday the Label har forvandlet det print, du kun så i retrointeriør på et brætspil, til et must-have i din garderobe med friske farver, unikke teksturer, der er skæve designs.

Nedenfor viser vi dig, hvordan du matcher din stil med vores nye skakternet smykker

1. Retro b sort og hvid farve med gylden skakbræt   halskæde , minimalistisk, moderigtigt, velegnet til tøj i enkel stil  

The Central Storm Of Fashion Checkerboard smykkedesign 1

Flerfarvet skakbræt rin g , med livlige og klare farver, som er velegnede og marcherer farvestrålende tøj i dagligdagen 

The Central Storm Of Fashion Checkerboard smykkedesign 2

Tøv ikke med at kontakte os for flere nye designs!

 

prev.
High quality gold plated jewelry wholesale-12 Zodiac necklace
925 Sterling Silver Jewelry Production Process-Inlay Decoration
Næste
Anbefales til dig.
ingen data
Kontakt os.
Indtast blot din e-mail eller telefonnummer i kontaktformularen, så vi kan sende dig et gratis tilbud på vores brede udvalg af designs!

Siden 2019 blev Meet U Jewelry grundlagt i Guangzhou, Kina, en smykkeproduktionsbase. Vi er en smykkevirksomhed, der integrerer design, produktion og salg.


  info@meetujewelry.com

  +86-18926100382/+86-19924762940

  Etage 13, West Tower of Gome Smart City, nr. 33 Juxin Street, Haizhu District, Guangzhou, Kina.

Customer service
detect